Evelinas

20 år. Lyssnar på Håkan, Säkert, År&dar, SeLest och Maggio såklart. Gillar te och katter. Är feminist. Tränar gymnastik och spelar teater.

Grebbestad

Publicerad 2015-07-10 16:15:00 i Evelina,

 
 
Här kommer ett lass med bilder från vår lilla tält-semester i Grebbestad. Vi kom fram till Grebbestad runt 01 och satte upp vårt tält som gick..... sådär, men bättre än förväntat! 
Efter en natt på en luftmadrass utan luft (nej vi hittade inte eluttaget där mitt inatten och ja det var hårt att sova på i princip bar mark) drog vi ner till havet och solade ungefär hela dagen. Så härligt att bara ligga där, läsa lite tidningar, äta chips, tjöta och lyssna på sommarprat. 
 
På kvällen köpte vi med oss alldeles för dyr pizza och satte oss på klipporna för att titta på solnedgången och spela kort. Standars på semestrar, det där med kortspel. När solen gått ner knatade vi tillbaka till vårt lelle tält för en så mycket mer bekväm natt med en pumpad luftmadrass.
 
Morgonen därefter dissade vår pågenlimpa och baconost för frukostbuffé på campingen. Väldigt värt. Resten av dagen såg ungefär likadan utan som föregående. Väldigt slapp med andra ord.
 
På kvällen spelade vi minigolf och vi ska inte prata om vem som förlorade........ Men det var tydligen väldigt jämt har jag hört.... Hur som helst. Efter minigolfen gick vi ner till hamnen och åt drömgod mat! En helt perfekt liten mini-semester med mina allra bästa. Tack gurls. 

Om

Min profilbild

20 år. Lyssnar på Håkan, Säkert, År&dar, SeLest och Maggio såklart. Gillar te och katter. Är feminist. Tränar gymnastik och spelar teater.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela